pondělí 20. května 2019

Mikrovlnná trouba morava návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Vyhledejte návod k použití vašeho spotřebiče Electrolux. V případě problémů s vaším spotřebičem nás neváhejte kontaktovat. Náhradní součástky a příslušenství pro vaše spotřebiče najdete v našem webshopu.


Mikrovlnná trouba morava návod

Pokud budete dodržovat návod , Vaše mikrovlnná trouba se Vám odmění mnoha léty dobré služby. Je vybavená výkonovými stupni a digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu až minut. Volit můžete z celkem výkonnostních stupňů, nechybí funkce rozmrazování či expresního ohřevu. Kromě možnosti navolit manuálně typ a sílu ohřevu je k dispozici řada funkcí.


Navod mikrovlnna trouba mora. Nalezeno: 1produkt ů. SS český návod k použití. SS, jedná se o přestupek a prodejce musí bezpodmínečně návod k obsluze dodat. Vestavné mikrovlnné trouby od Whirlpool. Mikrovlnná trouba BAUMATIC BTM25.


Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Stačí nastavit hmotnost a druh jídla, které se má rozmrazit.


BIS český návod a manuál, uživatelská příručka mikrovlnné trouby Teka TMW 20. BIS, recenze, návod , specifikace, cena. Malá mikrovlnná trouba v bílém provedení disponuje pěti různými funkcemi, které nabízejí různé úrovně výkonu.


Mikrovlnná trouba morava návod

Budete-li dodržovat uvedené instrukce, bude vám mikrovlnná trouba mnoho let spolehlivě sloužit. Před umístěním, instalací a uvedením přístroje do provozu si bezpodmínečně pročtěte tento návod k obsluze. USCHOVEJTE TUTO PŘÍRUČKU NA BEZPEČNÉM. Ochráníte tak sebe a zabráníte možnosti vzniku škod na Vašem přístroji.


Nastavení hodin Jakmile připojíte mikrovlnnou troubu k síťové zásuvce, zobrazí se na displeji „0:00“ a je slyšet zvuková signalizace. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Tato mikrovlnná trouba umožňuje také rozmrazení, grilování a horkovzdušné pečení. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W a mechanické ovládání. Trouba by měla být pravidelně čištěna a měly by z ní být odstraňovány usazeniny z jídla.


Pokud trouba není udržována v čistém stavu, mohlo by dojít k narušení povrchu, což by mohlo nepříznivě ovlivnit životnost spotřebiče a případně vést k nebezpečné situaci. Neodborné používání však může vést k poranění osob a věcným škodám. Než uvedete přístroj do provozu, pozorně si přečtěte návod k ob-sluze. Obsahuje důležité pokyny pro montáž, bezpečnost, použí-vání a údržbu. Tento návod si pečlivě přečtěte ještě před instalací spotřebiče a jeho prvním použitím.


Mikrovlnná trouba morava návod

Výrobce nezodpovídá za škody a zranění způsobená nesprávnou instalací či chybným používáním. Návod k použití vždy uchovávejte spolu se spotřebičem pro jeho budoucí použití. Tento materiál je velmi odolný, téměř ho nelze běžným používáním poškrábat a snadno se z něj odstraňují ulpělé nečistoty. Zobrazit manuál AMW 8IX.


Volně stojící multifunkční trouba ChefPlus MCP 3SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí. Je ideální pro ohřívání, či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения