pátek 10. května 2019

Papírová krajka pod dort

Papírová krajka pod dort kulatá, 28cm. Krajku můžete použít i pod rolády a další moučníky, které chcete mít krásně naservírované. Od pravé krajky k nerozeznání. Stačí si vybrat, která varianta vám vyhovuje více.


Vybírat můžete z několika vzorků a tvarů krajek pod kulatý i čtvercový dortový korpus. V nabídce máme i sady krajek a papírových podnosů, které jsou dekorační i praktické. Dortové podložky a krabice jsou nezbytné pro prezentaci a transport sladkostí. Tak si u nás vyberte tu správnou velikost, tvar a samozřejmě také materiál.


Krajka papírová kulatá průměr 18cm 100ks, výhodné balení. Prodáváme krajkové podložky pod dorty. Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku.


Podložky pod dort různých tvarů a velikostí. Máme pro vás i další cukrářské potřeby a vybavení! Vše je od předních výrobců a tak garantujeme prvotřídní kvalitu za velmi přijatelné ceny. Nabízíme české papírové podložky pod dorty, a to kulaté i hranaté. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyzkoušejte papírové ozdobné podložky pod dorty. Podrobný popis produktu.


Výrobek se již neprodává. Bílá papírová krajka pod dort o rozměru 25x38cm. Balení obsahuje kusů. Motiv krajky se může lišit - dle aktuálního stavu skladu dodavatele.


Vykrajovadla a rádélka. Cukrářské suroviny Cukrářské hmoty. Potahovací hmota, Modelovací hmoty, Marcipán, P. Forma papírová samonosná na pečení 6ks - mix barev - Kč - NOVÉ ZBOŽÍ.


Papírová krajka pod dort

Výslužková krabička velká - Kč - NOVÉ ZBOŽÍ. Svatební napichovátka jednobarevná - 3. Ppírová krajka pod dort o průměru 28cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Díky papíru se dortová krabice nepromastí a zároveň dorty hladce odsunete z krabice na ozdobné podnosy.


Krajka pod dort papírová kulatá, použijte ke zdobení pod dorty na podložkách. Cena za kus Kč bez DPH. Potah a kytičky smartflex velvet mandle,jedlá krajka Sweet Lace.


Papírová krajka pod dort

CS GOSTOL TRADING spol. Brno, VELKOOBCHOD PRO CUKRÁŘE, PEKAŘE A KUCHAŘE, pomůcky a potřeby pro cukráře, pekaře a kuchaře, gastronomické pomůcky, technické pomůcky a potřeby pro pekaře, ozdobné dekorace pro slavnostní chvíle a svatební dekorace, potahovací hmoty, modelovací hmoty a marcipány, šlehací a mísící stroje KITCHEN AI přístroje pro rozpouštění. Rozměr krajky: x cm.


Počet kusů v balení: ks. Dětský plenkový dort pro chlapečka - modrý Dětský plenkový dort je zdoben textilní stužkou a květy. V ceně dortu je tácek a papírová krajka pod dort. Každý dort je originál. Je možné na přání zákazníka doplňovat různé věci, které jsou dostupné skladem.


Zdobení se může lišit na základě dostupných doplňků. Textilní dort zdobí textilní stužka, růžičky, doplňky v barvách dortu. Udělejte radost praktickým dárkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения