pátek 31. května 2019

Sklenice na med cena

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč.


Každý rád nakupuje hezké a funkční věci. Pokud však nabídnete produkt, který je navíc velice zdravý, což med zcela jistě je a ozdobíte sklenici sa.

V naší nabídce včelařských potřeb najdete různé sklenice na med. Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po deseti s víčkem. Svazová sklenice na včelí med s reliéfním znakem ČSV (Český Svaz Včelařů) a též reliéfním nápisem ČESKÝ MED. Víčka na sklenice na včelí med.


Ke každé sklenici s medem samozřejmě patří víčko, a to pokud možno nové. Společně s etiketou tvoří kompaktní vzhle který je pro prodej medu též velmi důležitý. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí.


Etikety na med pro včelaře.

Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Tato sklenice se také nazívá Svazová sklenice. Způsob uskladnění medu je velmi zásadní pro jeho finální kvalitu. Proto byste měli dbát nejen na externí podmínky, ve kterých med uchováváte, ale také na nádoby, ve kterých jej skladujete.


Stylová sklenice na med. Kilner dóza na potraviny 3l a odměrka. KILNER sada ks štítků popisovatelných křídou. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Doprava možná pouze osobní odběr do vlastních kartonů či přepravek. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a oře.


Pokud použijete pěknou sklenici a nové víčko, pomůžete zlepšit kulturu prodeje českého medu a propagaci ČSV. Není vhodné používat na med sklenice třeba po okurkách. Naproti tomu sklenice od svazu včelařů působí mnohem lépe.


Pro víčka typu TO Při jednorázovém odběru více palet cena dohodou. V našem e-shopu najdete kvalitní sklenice a obaly na med , které zajistí jeho bezpečné uskladnění.

V nabídce jsou nádoby na med nejrůznějších velikostí a tvarů. Je vyrobena ze zdravotn. Plastový obal na med (PET) - obsah kg medu. Zavařovací sklenice hranatá ml, pro marmelády, bílé víčko Gastro.


Netradiční obal na med , který zaujme zejména malé děti. Na zadní straně je rovná plo. Skladem (ks) Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения