středa 8. května 2019

Prodám remosku grand

S okénkem,víko stojan šnůra. Poštovné doporučeně 18- dobírka 21- Při koupi více věcí jedno poštovné, dle váhy zásilky. Remoska R GRAND , prodám , na prodej. Použitá jednou, jako nová, v originální krabici. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dobře peče, je to ta větší 650wat. Zcela funkční,s kabelem ,podstavcem. Výborná na pečení masa i moučníků.


Mísa hliníková je náhradní díl na pečící víka. Predám remosku -ORIGINAL ,ideálna na chatu,chalupu,alebo do malej domácnosti. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pro mě je to klasika, se kterou jsme vařili ještě na naší staré chalupě.


Kuře s brambory z jediné misky patřily k našim nedělním srdcovkám. Byl to milý ale svým objemem pro mne nevhodný dárek. Obsahuje jednu mísu, podstavec, přívodovou šňůru.


Prodám novou, jednou zapnutou REMOSKU. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V pečící míse o objemu litry připravíte bez problému až porce jídla, remoska je navíc vybavená bezpečnostním vypínačem, který je snadno dosažitelný pro praváky i leváky. Vyberajte z inzerátov. Pouze otevřená a zkontrolovaná, byla trochu trhlá krabice. Osobní předání Praha ( u metra Pražského Povstání) nebo Praha Florenc.


Hlídat podobné - Vyprodáno. Průměr hrnce 29cm vc napajeci snury. Vybírejte z inzerátů. Prodam remosku - bazar - Bazoš. Jelikož jsem ji dlouho nepoužil, zbavuji se jí.


Původní brynýr zachován na proc. Ke zbrani věnuji 1ks nábojů. Náboje se nechají snadno přebít.


Příkon 580w nepřilnavý povrch mísy s topným víkem,které zajistí rovnoměrnější přípravu pochutin,Objem 4litry. Predám funkčnú malú, šikovnú remosku PICCOLO, na varenie a pečenie. Je kompletná s napájacou šnúrou.


V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto-příslušenství, ale i digestoře, holící strojky, ledničky, kávovary a jiné elektro, které tvoří. V prvom rade odporúčame venovať pozornosť veľkosti remosky. Od nej sa následne odvíja aj príkon, spotreba energie a ďalšie vlastnosti. Objem remosky vyberajte podľa toho, koľkým ľuďom bežne varíte.


V první řadě doporučujeme věnovat pozornost velikosti remosky. Od ní se následně odvíjí i příkon, spotřeba energie a další vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения