čtvrtek 2. května 2019

Jak natáhnout past na myši

Jak natáhnout past na myš? Asi jednoduchá věc, ale pro jistotu se podívejte na video. Domečková past na myši Prodejce: M. Myši jsou otravní malí hlodavci, kterých je problém se zbavit.


V tomto článku se dozvíte, jak políčit pasti na myši a vymýtit je jednou provždy.

Zjistěte, kde v domě myši máte. Než začnete líčit pasti, musíte zjist. Přednosti dřevěné pasti na myši: Snadné a rychlé nastavení pasti, stačí vložit návnadu a natáhnout sklápěcí mechanismus. Past je drobná, ale má silnou pružinu, která myš rychle a bez zbytečného trápení usmrtí.


Jde o otvírací past na myši v kovovém provedení. Plastová sklapovací pastička na myši a jiné hlodavce. Poslechněte si na videu v úvodu, jak správně na myš nalíčit, něco o. Test jednoduché pasti na myši , dle RUvid.

Pasti na myši jsou nejpoužívanějším a nejjednodušším způsobem, jak se zbavit myší. Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku. Někdy je ale hlodavci vyloženě ignorují. Pastičky na myši, krysy nebo potkany totiž nestačí jen natáhnout. Následující rady jsou zaměřené především na hubení myší v domácích podmínkách.


Likvidace potkanů bývá. Past funguje na jednoduchém mechanismu. Stačí vložit vhodnou, pro myši atraktivní návnadu, jako jsou ořechy, kousek tvrdého pečiva, uzené makrely apod.


Jakmile se myš návnady dotkne, past sklapne a způsobí bleskové usmrcení chycené myši. Návnadu pokládejte vždy do nenatažených pastí. Krysy mají strach z nových věcí, proto nepočítejte s tím, že se vám do pasti chytí hned první den. Príslušenstvo k pasci 7. Vhodné místo k položení pastí můžete vysledovat podle stop v prachu na podlaze nebo podle myšího trusu. Pasca na potkany s návnado.


Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají problémem potkani. Jistě je všichni dobře znáte a víte, jak vypadají.

Na druhou stranu je nutné hlodavce z pastí vyprostit a natáhnout ji znovu. Nástrahy (jedy) Nástrahy na myši se prodávají ve formě voskových válečků a granulí. Pokud je hlodavci konzumují, jsou celkem spolehlivé. Během několika dnů hlodavec obvykle uhyne na vnitřní vykrvácení.


Velice ráda bych přispěla nějakým receptem jak na myši a jak se chytají ale nemám tušení jak tu svini dostat do pasti,natož, jak se jich zbavit jiným způsobem. A co když mi to pak sežere pes? A má vůbec někdo tušení,kolik těch myší je všude okolo?


Myši byli vždy těmi nejméně zvanými hosty ve vašem sklepě či dílně. Nejenom, že dokážou všechno rozkousat, ale znečišťují své prostředí zápachem, trusem, přenášejí nebezpečné nemoci a mnohdy je myši slyšet, jak si pochutnávají na vaší izolaci ve zdech. Taky na zahradě dvakrát třikrát do roka používám klešťovou past na krtka, a jsem s ní spokojený. Jen je důležité jak už se tu psalo dát ji do vykopané díry na těsno, jinak by ji krtek vytlačil celou ven.


Po pár neúspěšných pokusech jsem to zjistil, a ted už mám téměř 1 úspěšnost. Ať se Vám s krtkem daří. Sirné knoty ( na demižóny) jak navrhuje někdo výše nedoporučuji používat v obytných místnostech, protože kysličník siřičitý, produkovaný tímto knotem je vražedný i pro lidstvo. Pro lepší stabilitu je vhodné past na kunu zatížit, případně ji připevnit k podložce. Aby se zvířata nebála do klece vstoupit, je vhodné ji zakrýt ze všech stran.


Bude jim tak připomínat noru. Past umístěte na místo pohybu kuny, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения